Kosten brug tandarts

Bent u op zoek naar kosten brug tandarts? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana aan het juiste adres! Wij zijn een gespecialiseerde praktijk met ervaring in tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie. Al onze behandelingen zijn uitgebreid toegelicht op de website, en daarnaast zijn de kosten voor elke behandeling ook terug te vinden op de pagina tarieven. De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kosten brug tandarts | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Als een gedeelte van of gehele kies of tand verdwenen is door cariës of door een ongeval, kan het nodig zijn dit element te vervangen door een kroon of brug. Soms kan ook om cosmetische redenen worden gekozen voor een kroon of brug, of juist om te voorkomen dat kiezen en tanden uitgroeien, als de “tegenliggers” in de andere kaak ontbreken om welke reden dan ook. Ook kan een brug het kauwen verbeteren.

Een brug wordt gemaakt als meerdere tanden of kiezen vervangen moeten worden. Hierbij moeten minstens twee tanden of kiezen worden afgeslepen, zodat er pijlers ontstaan waar de brug op bevestigd kan worden. Het ontbrekende element kan zich tussen de twee afgeslepen elementen bevinden (gewone brug) of naast de twee geslepen elementen (vrij-eindigende brug).

Neem contact op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder, zodat u alle informatie krijgt die u nodig heeft. Tot ziens bij Tandartspraktijk Tawana!

Kosten brug tandarts