Ortho Papendrecht

Bent u op zoek naar een ortho Papendrecht? Dan is Tandartspraktijk Tawana de aangewezen partij voor u. We zijn namelijk gespecialiseerd in tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie. Orthodontie is een specialisme in de tandheelkunde.  Dit specialisme houdt zich bezig met het optimaliseren van de stand van tanden in de kaken. De orthodontist doet meer dan alleen tanden recht zetten, hij houdt zich ook bezig met het beïnvloeden van de groei van kaken.

Bekijk wat u kunt verwachten bij onze behandelingen, en lees de tarieven op onze website.

Behandelingsplan | Tandartspraktijk Tawana

Na het eerste consult zal er een aanvullend onderzoek worden gedaan. Dit onderzoek omvat:

  • Het vastleggen van de situatie met digitale foto’s;
  • Röntgenfoto’s vanuit verschillende hoeken;
  • Tandafdrukken voor gebitsmodellen.

Daarnaast legt de orthodontist jouw wensen vast. De orthodontist zal op basis van deze gegevens een definitief behandelingsplan opstellen. De belangrijkste stappen en overwegingen komen hierin terug. Op basis van het behandelingsplan kunnen de kosten van jouw behandeling worden vastgelegd. De kosten hangen af van de keuze van de apparatuur en de tijdsduur van de behandeling.

Neem contact op

In onze praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed. Niet meer bang voor de tandarts!

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Ortho Papendrecht