Mondhygiënist Dordrecht

Bent u op zoek naar een Mondhygiënist Dordrecht? Dan bent u bij tandartsenpraktijk Tawana in Papendrecht op korte afstand van Dordrecht aan het juiste adres. In onze praktijk vervult iedereen zijn eigenfunctie. Allemaal bieden wij u onze zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Maak nu een afspraak voor een behandeling bij onze mondhygiënist voor een goede mondverzorging.

Maak gebruik van ons contactformulier of bel naar 078 641 0523.

Mondhygiënist Dordrecht | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Wanneer u naar een mondhygiënist gaat, werkt u eigenlijk aan de preventie van tandbederf en tandvleesaandoeningen. Zo wordt u gebit netjes gereinigd om cariës of gaatjes te voorkomen. Ook kunt u er terecht voor advies over mondhygiënemaatregelen. Op onze preventiepagina hebben we ook een aantal tips en poetsinstructies voor uw mondhygiëne. Onze mondhygiënist is iedere donderdag in de praktijk aanwezig. Wist u dat wetenschappelijke studies aantonen dat periodieke, professionele verwijdering van plak minder gebitsproblemen geeft dan alleen een controle op problemen. Door regelmatige professionele reiniging bespaart dus kosten op de lange termijn.

Overige diensten

Naast een mondhygiënist bieden we natuurlijk ook veel andere diensten aan. Tandartsenpraktijk Tawana is namelijk gespecialiseerd in Cosmetische Tandheelkunde, Implantologie, Cerec Kronen en Orthodontie. Ons team helpt u graag met hetgeen waarvoor u ons nodig heeft. Zo hebben we ook Cerec behandelingen in onze praktijk, waarmee u in sléchts één afspraak kronen of bruggen geplaatst kunnen worden. Klinkt goed toch? Bekijk hier voor meer informatie over CEREC. Wilt u patiënt worden in onze praktijk? Dan bent u van harte welkom. U kunt een afspraak maken binnen een (aantal) werkdag(en). Neem contact op of bel met de praktijk!

Neem contact op

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze mondhygiënist Dordrecht? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u naar ons bellen via 078 641 0523.  Onze praktijk is te vinden aan de Poldermolen 1, 3352TH Papendrecht. Tot snel!

Mondhygiënist Dordrecht