Tandartspraktijk Tawana

Mondhygiënist Papendrecht

Bent u op zoek naar een mondhygiënist Papendrecht? Dan bent u bij tandartspraktijk Tawana aan het juiste adres. Wij zijn een zeer ervaren en deskundige tandartspraktijk waarbij de zorg voor uw gebit altijd voorop staat. Uw mondverzorging is namelijk belangrijk voor uw gezondheid en voor een eerste indruk!

Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Mondhygiënist Papendrecht mogelijkheden

Tandartspraktijk Tawana biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Wij zijn gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde, implantologie, cerec kronen en orthodontie. Maar ook hebben wij een mondhygiënist in de praktijk. Deze mondhygiënist richt zich op preventie en mondverzorging. Dit doen we om tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen en bestrijden.

Bij handelingen van de mondhygiënist kunt u denken aan;

  • Het verwijderen van tandsteen, tandplak en aanslag;
  • Reinigen van worteloppervlakken onder het tandvlees
  • Maken van gebitsafdrukken
  • Aanbrengen van fluoride en sealant
  • Polijsten van vullingen

Maar ook meer zoals het in kaart brengen van de conditie van uw tandvlees en het geven van advies en voorlichting over tandvleesaandoeningen en voedingsgewoonten.

Meer informatie

Behandelingen

Bij Tandartspraktijk Tawana kunt u verschillende behandelingen laten uitvoeren. Hier vindt u een overzicht van alle behandelingen en de informatie die erbij hoort.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader