Mondzorgcentrum Dordrecht

Bent u op zoek naar een mondzorgcentrum Dordrecht? Dan moet u zeker bij Tandartsenpraktijk Tawana zijn! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in alle soorten mondzorg, dat wil zeggen tandheelkunde, maar ook orthodontie en mondhygiëne. Tandartspraktijk Tawana werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich goed voelen over hun gebit, maar daarnaast ook een zo gezond mogelijk gebit hebben.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Mondzorgcentrum Dordrecht | Tandartsenpraktijk Tawana

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Wat wij ook erg belangrijk vinden, is dat u zich bij ons ontspannen en op uw gemak voelt. Daarom ervaart u bij binnenkomst al een prettige sfeer. Wij zorgen er voor dat u niet meer bang bent voor de tandarts!

Op onze website vindt u verschillende informatieboekjes over onze behandelingen. Hier kunt u dus uitgebreid lezen wat de behandeling inhoudt en hoe het in zijn werk gaat. Mocht u na het lezen hiervan toch nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard even contact met ons opnemen en dan geven wij u antwoord!

Neem contact op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook als u patiënt bij ons wilt worden, kunt u dat via de website aanvragen. Een eerste afspraak is vaak al binnen een aantal werkdagen mogelijk. Tot ziens bij Tandartspraktijk Tawana!

Mondzorgcentrum Dordrecht