Tandarts Alblasserdam

Op zoek naar een tandarts Alblasserdam? Dan is tandartsenpraktijk Tawana wellicht de tandarts voor u! Op slechts een kwartier rijden van Alblasserdam vandaan bevindt zich onze praktijk aan de Poldermolen 1 te Papendrecht. Het team onder leiding van Dr. Tawana voert zowel algemene tandheelkundige behandelingen uit als specialistische behandelingen, zoals cosmetische tandheelkunde en implantologie. Naast tandheelkundige behandelingen adviseert ons team u graag over preventie en mondhygiëne.

Bent u benieuwd naar wat tandartsenpraktijk Tawana voor u kan betekenen? Of wilt patiënt bij ons worden? Neem gerust contact met ons op!

Tandartsen praktijk Tawana

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. Dus als u de beste mondzorg wilt bent u bij Tawana aan het juiste adres. Bekijk wat u kunt verwachten bij onze behandelingen, en lees de tarieven op onze website.

In onze praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ook ons team. Wij werken met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen.

U kunt terecht voor onder andere;

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u direct in contact komen met ons? Dit kan via het contactformulier op de website of door een mail te sturen naar info@tawana.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever één van onze medewerkers persoonlijk spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Tot snel bij Tandartsenpraktijk Tawana!

Tandarts Alblasserdam