Tandarts Dordrecht

Op zoek naar een tandarts in Dordrecht & omgeving? Bij Tandartsenpraktijk Tawana bent u op de juiste plek! U kunt ons vinden op een korte afstand van Dordrecht, enkele kilometers over de brug in Papendrecht. Hier bieden wij u persoonlijke zorg en aandacht die u nodig heeft. Ook geven we u adviezen voor uw gebit en mond, want mondverzorging is enorm belangrijk. Het is niet alleen de eerste indruk die iemand van u heeft, maar ook een belangrijk aspect van uw gezondheid. In Dordrecht helpt onze tandarts u graag!

U aanmelden bij onze tandartsenpraktijk? Dit kan via ons online formulier om patiënt te worden.

Tandarts Dordrecht | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

In onze praktijk kunt u alle tandheelkundige zorg binnen één mondzorgcentrum vinden. Zo hebben we niet alleen reguliere tandheelkunde, maar ook een mondhygiënist, Implantologie, kronen en bruggen, parodontologie en kindertandheelkunde. Niet te vergeten kun u ook voor de orthodontist bij ons terecht. Het levenslange behoud van uw gebit begint bij een goede gebitshygiëne. Daar attenderen wij u op. Daarom geven wij persoonlijk advies als u op controle bent bij ons. We kijken naar uw gebit en adviseren welke methodes aansluiten op zo gebitsproblemen te voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende soorten behandelingen.

Onze praktijk

Zoals we u net verteld hebben bieden wij veel verschillende behandelingen aan. Altijd fijn om te weten dat u bij ons terecht kan. Zo zijn al onze medewerkers goed opgeleid en beschikken zij over de juiste diploma’s om uw gebitsproblemen te verhelpen. Hierin staat een vakkundige behandeling voorop. Uiteraard willen we ook dat u zich prettig voelt in onze praktijk, hiervoor hebben we een ontspannen sfeer gecreëerd, want niemand zou bang moeten zijn voor de tandarts!

Neem contact op

Wilt u langskomen bij onze tandarts in Dordrecht? Wij ontvangen u graag in de praktijk. Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Zoals hierboven benoemd zijn wij gevestigd in Papendrecht. Wilt u patiënt worden. Schrijf u in!

Tot snel bij Tandartspraktijk Tawana!

Tandarts Dordrecht