Tandarts Drechtsteden

Bent u op zoek naar een tandarts Drechtsteden? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana aan het goede adres. Wij zijn gelegen in Papendrecht en gespecialiseerd in tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie. Tandartspraktijk Tawana begrijpt als geen ander hoe het gebit van een persoon invloed kan hebben op zijn of haar dagelijkse leven. Wij staan dan ook graag voor u klaar. Heeft u vragen? Bekijk onze website of neem direct contact met ons op!

Tandarts Drechtsteden  |  Tandartspraktijk Tawana staat voor u klaar!

Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Cosmetische Tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Cerec behandeling / Orthodontie / Implantologie. Een implantaat, Cerec kroon, mondzorg of andere behandelingen, voor alle vormen van tandheelkunde kunt u bij ons in Papendrecht terecht. In onze praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.
Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer.  U vindt er tijdschriften, informatiebrochures en speelgoed. Na een bezoek aan onze praktijk bent u niet meer bang voor de tandarts!

Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze behandelingen, of wilt u simpelweg meer weten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag. Als u patiënt wilt worden, kunt u dat via de website aangeven. In veel gevallen is een eerste afspraak al binnen een aantal werkdagen mogelijk. Tot ziens bij Tandartspraktijk Tawana!

Tandarts Drechtsteden