Tandarts mondzorg Dordrecht

Bent u op zoek naar een tandarts mondzorg Dordrecht? Dan bent u bij tandartsenpraktijk Tawana zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om de verzorging van uw gebit. Dit doen we op het gebied van tandartsdienst, maar ook hebben we een orthodontist en mondhygiënist. Zo heeft u alles onder één dak, wat wel zo makkelijk is. We zijn gevestigd in Papendrecht, op een kleine afstand van Dordrecht. Maak direct een afspraak online of geef aan dat u patiënt wilt worden!

Heeft u vragen? Neem dan contact op.

Tandarts mondzorg Dordrecht | Kom langs bij tandartsenpraktijk Tawana!

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Wat wij ook erg belangrijk vinden, is dat u zich bij ons ontspannen en op uw gemak voelt. Daarom ervaart u bij binnenkomst al een prettige sfeer. Wij zorgen er voor dat u niet meer bang bent voor de tandarts!

Op onze website vindt u verschillende informatieboekjes over onze behandelingen. Hier kunt u dus uitgebreid lezen wat de behandeling inhoudt en hoe het in zijn werk gaat. Mocht u na het lezen hiervan toch nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard even contact met ons opnemen en dan geven wij u antwoord!

Neem contact op

Bij vragen staan we graag voor u klaar. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en geven u alle nodige informatie. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook telefonisch of per mail. Tot ziens bij tandartsenpraktijk Tawana!

Tandarts mondzorg Dordrecht