Tandarts stadspolders

Op zoek naar een tandarts stadspolders? Dat is tandartsenpraktijk Tawana wellicht de tandarts die u zoekt. Wij nemen alle tijd en aandacht voor uw gebit. Bij Tawana vindt u alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast alle voorkomende behandelingen kunt u bij ons ook terecht voor specialistische zorg zoals onder andere een klikgebit of esthetisch behandelingen. Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u een behandeling nodig hebt op het gebied van mondhygiëne.

Bent u benieuwd naar wat tandartsenpraktijk Tawana voor u kan betekenen? Of wilt patiënt bij ons worden? Neem gerust contact met ons op!

Tandartsenpraktijk Tawana | Behandelingen

Onze zorg is uw mond en gebit schoon en hygiënisch te houden. Bij constateringen van problemen bespreken wij dit direct met u. Kleine ingrepen worden besproken en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een gebitsreiniging of het maken van een vulling.
Indien er uitgebreidere problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreken we met u of en welke extra behandeling nodig is. We informeren u over de te verwachten duur, resultaten, risico’s en kosten van de behandeling(en). Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wortelkanaalbehandeling. Na uw instemming plannen wij de afspraken voor u in.

U kunt terecht voor onder andere;

  • Algemene tandheelkunde
  • Cosmetische Tandheelkunde
  • Preventie
  • Mondhygiëne
  • Cerec behandeling
  • Orthodontie
  • Implantologie

In onze praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ook ons team. Wij werken met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen.

Neem contact op

Tandartsenpraktijk Tawana is gevestigd in Papendrecht. Dit is slechts een kwartier rijden van de stadspolders. U vindt ons aan de Poldermolen 1 te Papendrecht. Heeft u vragen over de behandelingen of wilt u patiënt worden? Dan kunt u  het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Daarnaast zijn wij ook telefonisch te bereiken op: 078 641 0523. Ook buiten onze openingstijden kunt u ons bereiken op: 078-2005000. Hierdoor staan wij 24/7 voor u klaar.

Tandarts stadspolders