Tandartspraktijk Tawana

Tandarts sterrenburg Dordrecht

Op zoek naar een tandarts sterrenburg Dordrecht? Dan is tandartsenpraktijk Tawana wellicht de tandarts voor u! Op slechts een kwartier rijden van sterrenburg vandaag bevindt zich onze praktijk aan de Poldermolen 1 te Papendrecht. Het team onder leiding van Dr. Tawana voert zowel algemene tandheelkundige behandelingen uit als specialistische behandelingen, zoals cosmetische tandheelkunde en implantologie. Naast tandheelkundige behandelingen adviseert ons team u graag over preventie en mondhygiëne.

Bent u benieuwd naar wat tandartsenpraktijk Tawana voor u kan betekenen? Of wilt patiënt bij ons worden? Neem gerust contact met ons op!

Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Tandartsenpraktijk Tawana

Tawana hecht veel waarde aan het gevoel dat u krijgt voor, tijdens én na een bezoek aan de tandarts. Het is onze missie om u zich thuis te laten voelen en geen negatieve of angstige emoties te hebben bij een tandartsbezoek. Dit doen we onder andere door u persoonlijk te begeleiden, informeren en adviseren. Een gezond gebit is een mooi gebit. Dat begint bij goede verzorging van het gebit door uzelf. Het team van Tawana kan u hier in ondersteunen. Bij ons kunt u terecht voor alle disciplines tandheelkunde en verlaat u de praktijk met een stralende lach.

U kiest bij tandartsen praktijk Tawana voor;

  • Persoonlijke zorg
  • Heldere en open communicatie
  • U als patiënt staat centraal
  • Ervaren team

Tijdens uw periodieke controle, die in principe twee keer per jaar zal plaatsvinden, wordt uw gebitsgezondheid gecontroleerd. Wij controleren op eventuele gaatjes en op de conditie van uw tandvlees. Wanneer er tandsteen aanwezig is zal deze tijdens de controle direct worden verwijderd. Een periodieke controle is belangrijk om eventuele gebitsproblemen tijdig te voorkomen.

Meer informatie

Behandelingen

Bij Tandartspraktijk Tawana kunt u verschillende behandelingen laten uitvoeren. Hier vindt u een overzicht van alle behandelingen en de informatie die erbij hoort.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader