Tandarts Sterrenburg

Als u op zoek bent naar een tandarts Sterrenburg dan is tandartsenpraktijk Tawana Papendrecht wellicht de tandarts die u zoekt. Bij Tawana hebben we vrijwel alle specialisaties in huis.  We zijn gespecialiseerd in tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie. Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? Dan bent u uiteraard van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen een (aantal) werkdag(en). Bij ons kunt u altijd goede zorg, persoonlijke aandacht en de juiste adviezen voor uw mond en gebit verwachten.

U kunt zich telefonisch aanmelden of via het contact formulier op onze website.

Tandartsenpraktijk Tawana Papendrecht

Goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Daarom bieden wij u altijd de juiste persoonlijke aandacht. In onze praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we genoeg aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Een prettige en ontspannen sfeer is wel zo belangrijk bij een tandartspraktijk! Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende soorten behandelingen die bij ons mogelijk zijn.

Op onze website vindt u verschillende informatiefolder die u kunt downloaden. Hierin staat informatie over bijvoorbeeld een kunstgebit, maar ook over hele simpele dingen zoals tandpoetsen en flossen.

Neem contact op

Wilt u graag een afspraak bij ons maken, of wilt u patient worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Zoals hierboven benoemd zijn wij gevestigd in Papendrecht. Graag geven wij u meer informatie over de mogelijkheden. Vaak is het al mogelijk om binnen een aantal werkdagen langs te komen. Heeft u wijzigingen in uw adresgegevens of verzekering? Ook dan is het mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier.

Tot ziens bij Tandartspraktijk Tawana!

Tandarts Sterrenburg