Tandartsenpraktijk Dordrecht

Als u op zoek bent naar een Tandartsenpraktijk in Dordrecht, dan is tandartsenpraktijk Tawana wellicht de praktijk voor u! Gevestigd op slechts een paar minuten van Dordrecht vandaan bevindt zich onze praktijk. Wij zijn een tandartspraktijk waarbij de zorg voor onze patiënten centraal staat. Wij bieden moderne en vooruitstrevende tandheelkunde, waarbij hoogwaardige en duurzame behandelingen worden aangeboden voor uw gebit. Ook maken wij graag wat meer tijd voor u vrij als u bijvoorbeeld angst ervaart voor de tandarts. Mocht het nodig zijn, dan staan onze specialisten voor u klaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tandartsenpraktijk Tawana

Ons doel is tevreden patiënten die de praktijk met een glimlach verlaten. In onze tandartspraktijk in Dordrecht kunt u terecht met het hele gezin voor complete tandheelkundige zorg. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alles op het gebied van tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie. Bij ons kunt u altijd goede zorg, persoonlijke aandacht en de juiste adviezen voor uw mond en gebit verwachten.

Ook richtten wij ons op het voorkomen van problemen; preventieve zorg vinden wij erg belangrijk. We proberen problemen vroegtijdig te diagnosticeren en te behandelen voordat u klachten ervan ondervindt.

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. Dus als u de beste mondzorg wilt bent u bij Tawana aan het juiste adres. Bekijk wat u kunt verwachten bij onze behandelingen, en lees de tarieven op onze website.

Neem contact op

Wilt u een afspraak laten maken bij onze tandartsenpraktijk in Dordrecht? Of wilt u meer weten over de diensten van onze tandartspraktijk? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op de website of door een mail te sturen naar info@tawana.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever één van onze medewerkers persoonlijk spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Tot snel bij Tandartsenpraktijk Tawana!

Tandartsenpraktijk Dordrecht