Tandartspraktijk Papendrecht

Bent u op zoek naar een Tandartspraktijk Papendrecht? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie. Wij zijn gevestigd met onze praktijk in de Poldermolen in Papendrecht. Vanuit daar bieden wij zorg, aandacht en advies rondom de verzorging van uw mond en gebit. Dit is namelijk erg belangrijk voor uw gezondheid, én een eerste indruk!

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over onze praktijk? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Tandartspraktijk Papendrecht – Tawana

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten behandelingen. Naast de algemene werkzaamheden zoals bijvoorbeeld gaatjes vullen of een wortelkanaalbehandeling, kunt u bij ons ook terecht voor meer specifieke zaken. Zo hebben wij ook een mondhygiënist in de praktijk, en bent u bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om het zetten van facings. Ook zijn wij naast een tandartspraktijk ook een orthodontist. Voor het laten zetten van een beugel kunt u dus bij ons terecht.

Op onze website vindt u meer informatie over verschillende problemen/vraagstukken waar veel van onze patiënten mee zitten. U kunt de informatiefolders downloaden zodat u zich hier goed over kunt inlezen.

Neem contact op

Wilt u graag een afspraak bij ons maken, of wilt u patiënt worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Graag geven wij u meer informatie over de mogelijkheden. Vaak is het al mogelijk om binnen een aantal werkdagen langs te komen. Heeft u wijzigingen in uw adresgegevens of verzekering? Ook dan is het mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier. Tot ziens bij Tandartspraktijk Tawana!

Tandartspraktijk Papendrecht