Tandartspraktijk Tawana

Tandartspraktijk Papendrecht

Bent u op zoek naar een Tandarts in Papendrecht? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana aan het juiste adres! Wij zijn een tandarts gevestigd in Papendrecht gespecialiseerd op het gebied van Tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie. Onze praktijk is gevestigd in de Poldermolen in Papendrecht. Vanuit daar bieden wij zorg, aandacht en advies rondom de verzorging van uw mond en gebit. Dit is namelijk erg belangrijk voor uw gezondheid, én een eerste indruk!

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over onze Tandartspraktijk in Papendrecht? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Tandartspraktijk Papendrecht

Bij onze tandarts in Papendrecht kunt u terecht voor verschillende soorten behandelingen. Naast de algemene werkzaamheden zoals bijvoorbeeld gaatjes vullen of een wortelkanaalbehandeling, kunt u bij ons ook terecht voor meer specifieke zaken. Zo hebben wij ook een mondhygiënist in de praktijk, en bent u bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om het zetten van facings. Ook zijn wij naast een tandartspraktijk ook een orthodontist. Voor het laten zetten van een beugel kunt u dus bij ons terecht.

Op onze website vindt u meer informatie over verschillende problemen/vraagstukken waar veel van onze patiënten mee zitten. U kunt de informatiefolders downloaden zodat u zich hier goed over kunt inlezen.

Meer informatie

Behandelingen

Bij Tandartspraktijk Tawana kunt u verschillende behandelingen laten uitvoeren. Hier vindt u een overzicht van alle behandelingen en de informatie die erbij hoort.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader