Tandtechniek Papendrecht

Bent u op zoek naar een praktijk voor tandtechniek Papendrecht? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren en gespecialiseerde tandartspraktijk gevestigd in Papendrecht. We hebben ervaring met tandheelkunde, orthodontie en mondhygiëne. Per behandeling vindt u bij ons een uitgebreide uitleg op de website, en daarnaast zijn alle tarieven terug te vinden op de website.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u verder!

Tandtechniek Papendrecht | Tandartspraktijk Tawana

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

In onze praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we genoeg aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Een prettige en ontspannen sfeer is wel zo belangrijk bij een tandartspraktijk! Dit kunt u dan ook terug zien in onze wachtkamer. Wij doen ons best zodat u niet meer bang bent voor de tandarts. Op onze website vindt u verschillende informatiefolders die u kunt downloaden. Hierin staat informatie over bijvoorbeeld een kunstgebit, maar ook over hele simpele dingen zoals tandenpoetsen en flossen.

Neem contact op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder om u alle informatie te geven die u nodig heeft. Wilt u patiënt bij ons worden? Ook dit is uiteraard geen probleem. U kunt telefonisch een aanmelding doen, of via het contactformulier. Vaak is een eerste afspraak al binnen enkele werkdagen mogelijk. Tot ziens bij Tawana!

Tandtechniek Papendrecht