Tandverzorging Drechtsteden

Bent u op zoek naar tandverzorging Drechtsteden? Dan moet u zeker bij Tandartsenpraktijk Tawana zijn! Wij zijn gevestigd in Papendrecht, met een praktijk voor tandheelkunde, orthodontie en mondhygiëne. Bij ons vindt u dus alles onder één dak. De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Tandverzorging Drechtsteden | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Als u een afspraak bij ons maakt, zullen wij eerst een consultant met u doen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Na het eerste consult zal er een aanvullend onderzoek worden gedaan. Dit onderzoek omvat:

  • het vastleggen van de situatie met digitale foto’s
  • röntgenfoto’s vanuit verschillende hoeken
  • tandafdrukken voor gebitsmodellen

Daarnaast legt de orthodontist uw wensen vast. De orthodontist zal op basis van deze gegevens een definitief behandelingsplan opstellen. De belangrijkste stappen en overwegingen komen hierin terug. Op basis van het behandelingsplan kunnen de kosten worden vastgesteld. De kosten hangen af van de keuze van de apparatuur en de tijdsduur van de behandeling. De kennismaking, het onderzoek en het beugelplanning kosten in totaal ongeveer 325 euro. Het vormt een onmisbare basis voor een goede behandeling. In het beugelplan worden jouw individuele wensen en mogelijkheden duidelijk gemaakt. Zonder een dergelijk overzicht kunt u beter niet starten!

Neem contact op

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. wilt u patiënt worden in onze praktijk? Ook dat is mogelijk. Dit kunt u via de website direct aangeven. Vaak kunt u al binnen een aantal werkdagen bij ons terecht!

Tandverzorging Drechtsteden