Ortho Zwijndrecht

Als u op zoek bent naar een Ortho Zwijndrecht, dan is Tandartsenpraktijk Tawana wellicht de praktijk voor u! Op slecht een kwartier rijden bevindt zich onze praktijk in Papendrecht. Heeft u wellicht een onregelmatige stand met een grote spleet tussen de bovensnijtanden, waardoor de hoektanden niet goed in de rij kunnen doorbreken? Dan biedt een beugel de uitkomst. Ook als u bijvoorbeeld een grote overbeet heeft door een terug liggende onderkaak, dan is het dragen van een beugel zeker aan te raden.

kortom, wat de redenen voor u ook zijn dat u graag een beugel wilt, Tandartsenpraktijk Tawana zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer een recht en prachtig gebit heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De orthodontist bij Tandartsenpraktijk Tawana

De duur van het dragen van een beugel kan verschillen van wellicht een half jaar tot misschien 2 jaar. Dit heeft alles te maken met hoe snel uw gebit zich aanpast. Maar ook of u de door de orthodontist opgelegde taken zoals bijvoorbeeld het dragen van elastieken, naleeft. De behandeling gaat ongeveer als volgt;

  • Na het eerste consult zal er een aanvullend onderzoek worden gedaan.
  • Het vastleggen van de situatie met digitale foto’s.
  • Röntgenfoto’s vanuit verschillende hoeken.
  • Tandafdrukken voor gebitsmodellen.

Behandelingen

Bij tandartsenpraktijk Tawana bieden wij een uitgebreid pakket aan behandelingen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor vullingen, wortelkanaalbehandelingen, facings en kronen en bruggen. Maar ook voor orthodontie, implantologie en protheses. Het levenslange behoud van uw gebit begint bij een goede gebitshygiëne. Daar attenderen wij u op. Daarom geven wij persoonlijk advies als u op controle bent bij ons. We kijken naar uw gebit en adviseren welke methodes aansluiten op zo gebitsproblemen te voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de behandelingen bij Tawana? Of misschien het plaatsen van een beugel? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. U kunt dit telefonisch doen via 078 641 0523 of een e-mail sturen naar info@tawana.nl

Tot ziens bij Tandartsenpraktijk Tawana!

Ortho Zwijndrecht